Ieducaciˇ 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

baix RTV 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

saga 

Documento sin título

Cites 

Pluja d'hivern, dia d'infern.

-- Popular

Empresa colaboradora 

ENCESA DE LLUMS DE NADAL

Enviat per mcolomer el Dijous, 30 de Novembre de 2017 a les 07:27

Informacions

 

ELS ALUMNES DE L’ESCOLA D’HOSTALERIA DE L’INS BAIX EMPORDÀ PREPAREN LA SOPADA

 

 

Els alumnes de l’Escola d’hostaleria de l’INS Baix Empordà de Palafrugell elaboren, aquest any, la sopada, que se servirà el proper dia 1 de desembre a partir de 2/4 de 8 del vespre, a plaça Nova. En l’acte de l’encesa de llums de Nadal que lluirà durant aquestes festes en els seus carrers, avingudes i places, s’oferirà als assistents un bol de sopa.

Amb l’elaboració de la sopa d’hivern amb pollastre i vedella, el brou d’au a la reina amb crostons i la sopa Thai amb carbassa, es pretén col·laborar amb iniciatives municipals que donen visibilitat a la tasca que porten a terme els alumnes de l’Escola durant el seu procés de formació.

 

71 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

RUTA PIRATA A CALELLA

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Novembre de 2017 a les 15:06

Informacions

 

Quin dia més maco !

Hem fet una passejada des de l'INS Baix Empordà caminant per la via verda i camins rurals fins al Golfet, Calella, i d'allà fins a la Platja del Canadell, tot gaudint de les explicacions sobre Pirates i Corsaris que els Alumnes de Turisme han fet pels alumnes de 2n ESO de la revista de l'Institut.

Hem caminat més de 13 km! Hem respirat el meravellós aire de mar. I ens hem conegut entre alumnes.

Moltes gràcies, nois i noies de 2n d'ESO, per la vostra participació Felicitats als alumnes de Turisme per la vostra 1a ruta guiada.

 

 

73 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

F˛rum

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Novembre de 2017 a les 09:35

Informacions

 

Aquest any s’ha celebrat una nova edició del Fòrum Gastronòmic a Girona. Els alumnes de cuina i pastisseria no s’ho van perdre. I, sobretot, van gaudir com a professionals de tot el que la fira posa al seu abast. Van tenir demostracions, degustacions i conferències per a tots els gustos.
 

 

64 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Espai peix

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Novembre de 2017 a les 09:32

Informacions

 

Cinc productors de l’Empordà de fesol de l’ull ros liderats per la Xarxa Tràmec del Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració l’Ajuntament de Figueres i l’assessorarem de l’IRTA Mas Badia i la Fundació Cuina Catalana s’uneixen per potenciar el fesol ull ros.

Aquesta acció público-privada busca evitar la desaparició d’aquest llegum típic de l’Empordà i convertir-lo en un reactivador econòmic. El passat dia 7 de novembre, en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar i l’Héctor Díaz (ex-alumne de l’institut) ens van organitzar una sessió demostrativa sobre la cuina i aplicacions d’aquest llegum. La sessió es va dur a terme a l’Espai del Peix de Palamós. Com sempre, en Quim va connectar perfectament amb els nostres alumnes.

Moltes gràcies al tots!

 

 

54 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Flors

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Novembre de 2017 a les 09:28

Informacions

 

La xef del restaurant La calèndula, Iolanda Bustos, va oferir als alumnes de primer curs de direcció de cuina una xerrada sobre plantes i flors comestibles. En aquesta xerrada, a part de veure l’extensa quantitat de plantes del nostre territori, olorar-les i tastar-les, ens va explicar com aplicar-les en diferents receptes de restaurant.

A part, ens va introduir en el concepte de la biodinàmica, aplicada a les elaboracions de preparats com ara el xampanyet de flors i fruites.

Amb aquesta intervenció es va despertar l’interès dels alumnes per un camp que els resultava totalment desconegut. Moltes gràcies Iolanda!

 

 

54 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Pujadas

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Novembre de 2017 a les 09:22

Informacions

 

Aquest curs els alumnes de direcció de cuina tenen un ampli programa d’activitats. La base per a la seva formació no és tan sols l’estudi de cuina sinó que també ho és l’estudi dels atuells i maquinària emprats en aquesta professió. És per això que el grup s’ha desplaçat a l’empresa Pujadas de Santa Coloma de Farners on han pogut veure el procés a seguir per fabricar tot aquest material. Gràcies a en Toni Jiménez, la jornada va ser un èxit. De ben segur que els seran de molta utilitat tots els coneixements adquirits.
 

 

50 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

V F˛rum de Recerca del Baix Ter a Gualta

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Novembre de 2017 a les 09:16

Informacions

 

Dues exalumnes de Turisme de l'Ins Baix Empordà fan una exposició dins V Fòrum de Recerca del Baix Ter a Gualta.

El Fòrum de Recerca del Baix Ter és una jornada per a difondre diferents recerques i treballs que s'han porta a terme al llarg de l'any referits al territori del Baix Ter. Les alumnes de Turisme van explicar l'activitat que van dur a terme sota el nom "Els secrets de Vall-llobrega", pel seu projecte de mòdul 13, corresponent al mòdul 5 recursos Turístics: Interpretació de Patrimoni.

Felicitats per la feina ben feta i per la participació en el fòrum.

Gràcies Eva Ramió, Tècnica Documentalista del Centre de Documentació del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, per tot l'ajut rebut durant el curs, per la recerca d'informació i per l'oportunitat de presentar el treball al fòrum.


 

44 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

PARTICIPACIË A LA 37a FESTA DEL GREMI DĺHOTELERIA A LA 37a FESTA DEL GREMI DĺHOSTALERIA DE LA COSTA BRAVA

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Novembre de 2017 a les 09:00

Informacions

 

Els nostres alumnes de Cuina i Serveis de Restauració de CGFM van participar el passat 26 d’octubre en l’elaboració i servei d’un dinar de germanor de la 37a Festa del Gremi d’Hostaleria i Turisme de la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

Unió d’Hostaleria i Turisme de Costa Brava Centre es tracta d’una entitat gremial sense ànim de lucre, que treballa per a la defensa dels interessos del sector de l’hostaleria i compta actualment amb unes 400 empreses d’aquest, principalment de la comarca del Baix Empordà.

El dinar de germanor formava part dels actes programats per celebrar aquesta 37a edició de la festa i comptava amb la col·laboració de l’INS Baix Empordà com també de l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell i diversos proveïdors i col·laboradors de l’Associació.

L’acte va tenir lloc a l’emblemàtic Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell, situat en un indret privilegiat que ofereix una de les millors vistes de la Costa Brava.

El gremi va quedar molt content amb els nostres serveis i per això voldríem agrair la col·laboració a tots aquells alumnes que hi van participar. També voldríem donar les gràcies al gremi per comptar amb nosaltres, aquestes activitats suposen un gran repte pels nostres estudiants que han d’anar adquirint pràctica en aquest sector.

 

 

45 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

REUTILITZEM LES CAIXES DE CARTRË PER FABRICAR CONTENIDORS DE SEPARACIË DE RESIDU

Enviat per mcolomer el Dimecres, 15 de Novembre de 2017 a les 11:12

Informacions

 

Els alumnes d’Escoles verdes de 4rt E han fabricat els contenidors de separació de residus, envasos i paper, a partir de la reutilització de caixes de cartró d’ordinadors.

Aquests darrers dies els hem anat col·locant a tots els departaments on hi mancaven.

Aquí us deixem una imatge de com han quedat.

 

 

101 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

37a FESTA DEL GREMI COSTA BRAVA CENTRE

Enviat per mcolomer el Dimarts, 14 de Novembre de 2017 a les 11:25

Informacions

 

Els alumnes de 2n curs de Turisme van aprofitar la 37a festa del Gremi Costa Brava per fer una classe de protocol.

Vam poder veure el protocol eclesiàstic a la missa en honor a Santa Marta que es va celebrar a l'església de Calella i vam fer un recorregut pels jardins del Castell de Cap Roig.

 

113 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

    123456789101112131415161727   >

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Validaciˇ Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un
 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972 300323 - Contacteu amb el centre