Ieduca 

Documento sin título

Segueix-nos a: 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

Cites 

El tacte és el més desmistificador de tots els sentits, a diferència de la vista, que és el més màgic.

-- Barthes, Roland

Validació Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

Vermuts Miró de Reus a Institut

Enviat per IES el Dijous, 22 de Març de 2018 a les 09:57

Informacions

 

El passat dilluns 12 de març, els alumnes de 1r i 2n de sala i PQPI de serveis de restauració vam assistir a una ponència sobre la marca vermuts Miró.

La xerrada anava a càrrec d’Ester Bachs, periodista i autora de la “Guia del Vermut” on fa una exhaustiva radiografia del panorama del vermut a Espanya. Bachs, actualment, compagina la seva tasca com a Bran Ambassador de Vermuts Miró i de l’International Wine Challenge de Londres amb la prescripció i dinamització del món del vi i el vermut.

Per acabar, alguns dels nostres alumnes més experimentats en el món de la cocteleria van elaborar tres còctels fent ús dels magnífics vermuts de la casa Miró. En general, l’experiència va ser molt gratificant i satisfactòria i esperem repetir-la ben aviat.

Moltíssimes gràcies per la teva visita, Ester!

 

 

7 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Proves Cangur 2018

Enviat per IES el Dijous, 22 de Març de 2018 a les 09:38

Informacions

 

 El dia 15 de març els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat han realitzat les proves Cangur, concurs de matemàtiques que es porta a terme anualment amb l'objectiu d'acostar les matemàtiques als joves.
 

 

8 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Visita al saló de l'ensenyament

Enviat per IES el Dijous, 22 de Març de 2018 a les 08:18

Informacions

 

Els alumnes de 2n de Batxillerat van anar al Saló de l'Ensenyament de Barcelona on van tenir l 'oportunitat de rebre tota la informació sobre les ofertes d'estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l'educació.


 

 

10 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

JORNADA DE PORTES OBERTES 14 DE MARÇ

Enviat per jborrome el Dilluns, 12 de Març de 2018 a les 10:35

Informacions

 

El dia 14 de març es farà la  jornada de portes obertes del nostre centre. Hi haurà una xerrada i una visita guiada per conèixer l'institut des de les 17 hores fins a les 20 hores. Les xerrades es faran segons el següent horari:

 

  •  ESO: dues xerrades a la Sala d'Actes. Una a les 18.00 hores i l'altra a les 19.00 hores.
  •  Batxillerat: una xerrada a la Biblioteca a les 18.30 hores.

109 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Càtering al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 11:44

Informacions

 

La tarda del passat 6 de març, les nostres alumnes de 1r de cicle de grau mig de serveis de restauració i de cuina i gastronomia van oferir un servei de càtering en un acte organitzat pel Centre Municipal d’Educació de Palafrugell que tenia com a ponent el conegut escriptor Matthew Tree.

Matthew Tree és un clar exemple de l’èxit de la immersió lingüística a Catalunya. D’origen britànic, va aprendre el català als 21 anys, va venir a Catalunya amb 26 i als 31 ja publicava en català. D’entre les seves principals aportacions: ha publicat una desena de llibres de ficció, assaig i una autobiografia, a contribuït en diversos reculls de contes i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació (El Punt, Descobrir Catalunya, The Times Literary Supplement, Catalonia Today, RAC 1, Catalunya Ràdio i TV3).

En acabar la presentació, les nostres alumnes van contribuir a amenitzar la vetllada oferint un servei de càtering dolç i salat amb un servei de cocteleria sense alcohol. Els còctels que es van oferir són inèdits, fruit del treball en equip entre l’alumnat i el professorat de cocteleria i fins i tot han estat batejats: Palafrugell Colada, Exòtic i Cítric.

 

107 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Licors Portet amb la cocteleria de l'escola

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 11:32

Informacions

 

Des del restaurant didàctic del nostre institut, alumnes i professors, voldríem agrair molt efusivament a l’empresa licors Portet del seu obsequi, per amenitzar els nostres serveis de cocteleria.

La fàbrica de licors Portet, a la població Lleidatana de la Pobla de Segur, té més de 125 anys d’història i a dia d’avui es complementa amb una botiga situada al mateix costat i amb la distribució a l’engròs de vins, caves, licors, destil·lats, cafès, melmelades i altres productes "gourmet" aprofitant la tradició centenària i la implantació de l’empresa a les comarques del Pirineu Occidental de Catalunya i a la Vall d’Aran.

Avui en dia són l’Àngel i el Carlos, fills de la Pilar Boixareu i Joan Portet, els que continuen amb el negoci familiar. Licors Portet elabora artesanalment tot un seguit de licors tradicionals del Pirineu. Disposa de dos alambins de destil·lació (un de molt antic) per aromatitzar alcohols amb diverses plantes així com d’una bona quantitat de bótes de fusta d’envelliment.

D’entre els seus productes ens agradaria destacar: La Ratafia dels Raiers, premiada amb una medalla de plata al concurs internacional “Catavinum” d’Euskadi l’any 2015 i una medalla d’or al concurs mundial de Brussel·les el 2011; la Ratafia de Nous i Pomes Portet 1883, premiada amb una medalla de plata al “Catavinum” el mateix any; la Ratafia dels Raiers Reserva 2014, que en el mateix concurs d’Euskadi del 2015 es va emportar la gran medalla d’or i la Ratafia de l’Ermità dels Pirineus, una novetat amb una recepta històrica del segle XVIII.

 
Per acabar, tornem a donar les gràcies pel seu obsequi a Licors Portet. També hi voldríem afegir que estem encantats de poder fer servir els seus productes, segurament ens ajudaran en la millora de la qualitat dels nostres serveis en còctels.

 

 

89 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Parada reivindicativa 1r Batxillerat

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 11:16

Informacions

 

Aquest dijous 8 de març, els alumnes i les alumnes de 1r de batxillerat d'economia del nostre institut van muntar una paradeta reivindicativa del dia de la dona tot venent flors.
 

 

106 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Jardí de plantes aromàtiques

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 10:59

Informacions

 

Els alumnes de 4E han estat treballant per a convertir el lateral de l'institut, la zona que dóna a la carretera, en un jardí de plantes aromàtiques. Els nois i noies, han anivellat l'espai amb una paret de pedra seca de contenció, l'ha reomplert de terra vegetal i hi han plantat plantes aromàtiques: romaní, espígol, farigola, maria lluïsa, sàlvia, etc. Aquesta és la segona fase de d'enjardinament de la zona.
  

 

 

98 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Projecte Aplio XII 1r d'ESO

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 10:52

Informacions

 

Avui última sessió del Projecte Apilo XII - Agència de Residus de Catalunya amb els alumnes de 1ESO, experimentant, aprenent i conscienciant als alumnes de la importància del reciclatge
 

 

87 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Feliç dia internacional de la Dona

Enviat per jborrome el Dijous, 08 de Març de 2018 a les 11:34

Informacions
”Felç

114 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

    12345678910111213141516172737   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972-300-323 - Contacteu amb el centre