Ieduca 

Documento sin título

Segueix-nos a: 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

Cites 

El poc que sé ho dec a la ignorŕncia

-- Platon

Validació Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

PARTICIPACIÓ A LA 37a FESTA DEL GREMI D’HOTELERIA A LA 37a FESTA DEL GREMI D’HOSTALERIA DE LA COSTA BRAVA

Enviat per mcolomer el 28/Novembre/2017 - 09:00

Informacions

 

Els nostres alumnes de Cuina i Serveis de Restauració de CGFM van participar el passat 26 d’octubre en l’elaboració i servei d’un dinar de germanor de la 37a Festa del Gremi d’Hostaleria i Turisme de la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

Unió d’Hostaleria i Turisme de Costa Brava Centre es tracta d’una entitat gremial sense ànim de lucre, que treballa per a la defensa dels interessos del sector de l’hostaleria i compta actualment amb unes 400 empreses d’aquest, principalment de la comarca del Baix Empordà.

El dinar de germanor formava part dels actes programats per celebrar aquesta 37a edició de la festa i comptava amb la col·laboració de l’INS Baix Empordà com també de l’Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell i diversos proveïdors i col·laboradors de l’Associació.

L’acte va tenir lloc a l’emblemàtic Hotel Sant Roc de Calella de Palafrugell, situat en un indret privilegiat que ofereix una de les millors vistes de la Costa Brava.

El gremi va quedar molt content amb els nostres serveis i per això voldríem agrair la col·laboració a tots aquells alumnes que hi van participar. També voldríem donar les gràcies al gremi per comptar amb nosaltres, aquestes activitats suposen un gran repte pels nostres estudiants que han d’anar adquirint pràctica en aquest sector.

 

 

 
244 carŕcters 197 lectures Pŕgina per imprimir Crea un document PDF
PARTICIPACIÓ A LA 37a FESTA DEL GREMI D’HOTELERIA A LA 37a FESTA DEL GREMI D’HOSTALERIA DE LA COSTA BRAVA | Entra/Crea un compte | 0 Comentaris
Els comentaris són propietat de qui els ha escrit. No ens fem responsables del seu contingut.
 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972-300-323 - Contacteu amb el centre