Ieduca 

Documento sin título

Segueix-nos a: 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

Cites 

Grisa, car amic, Ús tota teoria i verd l'arbre d'or de la vida.

-- Goethe

Validaciˇ 







Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

Espai peix

Enviat per mcolomer el 28/Novembre/2017 - 09:32

Informacions

 

Cinc productors de l’Empordà de fesol de l’ull ros liderats per la Xarxa Tràmec del Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració l’Ajuntament de Figueres i l’assessorarem de l’IRTA Mas Badia i la Fundació Cuina Catalana s’uneixen per potenciar el fesol ull ros.

Aquesta acció público-privada busca evitar la desaparició d’aquest llegum típic de l’Empordà i convertir-lo en un reactivador econòmic. El passat dia 7 de novembre, en Quim Casellas, xef del restaurant Casamar i l’Héctor Díaz (ex-alumne de l’institut) ens van organitzar una sessió demostrativa sobre la cuina i aplicacions d’aquest llegum. La sessió es va dur a terme a l’Espai del Peix de Palamós. Com sempre, en Quim va connectar perfectament amb els nostres alumnes.

Moltes gràcies al tots!

 

 

133 carÓcters 229 lectures PÓgina per imprimir Crea un document PDF
Espai peix | Entra/Crea un compte | 0 Comentaris
Els comentaris sˇn propietat de qui els ha escrit. No ens fem responsables del seu contingut.
 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972-300-323 - Contacteu amb el centre