Ieduca 

Documento sin título

Segueix-nos a: 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

Cites 

Si una persona Ús perseverant, malgrat sigui dura d'enteniment, es farÓ intelĚligent; i malgrat sigui dŔbil es transformarÓ en fort.

-- Leonardo Da Vinci

Validaciˇ Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

Acte commemoratiu de la diada del Cos de la Policia Local

Enviat per mcolomer el 05/Febrer/2018 - 18:13

Informacions

 

Participació dels alumnes de cicle de l’INS Baix Empordà en la realització del càtering de l’acte commemoratiu de la Diada del Cos de Policia Local de Palafrugell
Els nostres alumnes, del cicle de grau mig de sala i serveis de restauració i cuina, van tenir l’honor de participar tot oferint un meravellós servei de càtering en l’acte oficial de commemoració del Cos de Policia Local que va tenir lloc el passat divendres 26 de gener.
L’acte oficial de commemoració, es va emmarcar dins dels actes de la celebració del patró del cos, Sant Sebastià de la Guarda i consisteix en una cita anual per tal de reconèixer i posar en valor la tasca de la seguretat local. En aquesta ocasió es van realitzar diversos reconeixements i es van lliurar diplomes a diferents agents com també es va fer un breu resum de les dades estadístiques obtingudes pel cos l’any 2017. D’entre els assistents a l’acte caldria destacar la presència per part de l’ajuntament de l’alcalde, Josep Piferrer i el regidor de Seguretat Ciutadana i Civisme, Xavier Jonama.
 
Com a novetat d’aquest any i amb l’objectiu d’obrir-se a la ciutadania per tal de mostrar un cos proper als palafrugellencs, la Diada va comptar amb una jornada de portes obertes a la comissaria. Fet que ha permès conèixer de primera mà alguns dels aspectes que formen part de la rutina diària del cos al mateix temps que podien conèixer i visitar les seves instal·lacions.

 

 

 

268 carÓcters 213 lectures PÓgina per imprimir Crea un document PDF
Acte commemoratiu de la diada del Cos de la Policia Local | Entra/Crea un compte | 0 Comentaris
Els comentaris sˇn propietat de qui els ha escrit. No ens fem responsables del seu contingut.
 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972-300-323 - Contacteu amb el centre