Ieduca 

Documento sin título

Segueix-nos a: 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

Cites 

El cos és la presķ de l'ānima.

-- Pitāgores

Validaciķ Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

Agraīment a Brandis Torres des de l'Institut Baix Empordā

Enviat per IES el Dilluns, 23 de Abril de 2018 a les 16:00

Informacions

 

Des d’aquí, els alumnes i professors de cicle formatiu de grau mig de 2n de serveis de restauració de l’institut voldríem mostrar el nostre més sincer agraïment a la marca de vins i criança de brandis Torres per la seva col·laboració en el producte de la recepte dels ingredients del còctel inèdit de l'alumne Mourad El Krichi pel XXXIV Concurs de cocteleria per a joves professionals: Trofeu de l’Hospitalet, concurs en el qual es celebrarà el proper 22 d'Abril. I volem aprofitar per introduir-vos en la seva història com a empresa.

La família Torres s’ha dedicar a crear una infinitat de vins i brandis selectes en la paisatgística, rural i tradicional terra vinícola de Vilafranca del Penedès des del segle XVII, constituint una gran història d’èxit que no ha deixat d’evolucionar dia a dia.

A dia d’avui, Torres és una marca líder en els sectors de vi i brandi de primeríssima qualitat; a part d’això ocupa un lloc destacat dins el disseny i la comunicació de la cultura del vi i el brandi. La firma s’ha forjat gràcies al benestar de la seva gent, el progrés eficaç de la societat i la preservació de l’entorn que tanmateix l’abasteix d’un producte de qualitat.

Per acabar, m’agradaria escriure quatre paraules sobre el conegut i prestigiós brandi Torres 15 un dels possibles ingredients en el còctel inèdit del proper Concurs de cocteleria per a joves professionals: Trofeu de l’Hospitalet " . Es tracta un vellíssim brandi d’un color topazi fosc, amb nobles reflexos d’or vell. Ens aporta un aroma intens i exhibeix un viu bouquet amb càlides notes d’espècies (canyella i vainilla).

 

 

55 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

Germanor entre l’INS Baix Empordā i l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordā

Enviat per IES el Dilluns, 23 de Abril de 2018 a les 15:56

Informacions

 

El passat dimecres 10 d’abril, els alumnes de 1r de sala i serveis de restauració i de cuina de CFGM, acompanyats pels professors de sala del nostre institut, vam visitar l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà de Figueres on van dinar.

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà es va crear pensant acollir les múltiples possibilitats formatives dins de l’àmbit de la hostaleria i pastisseria actual: des de cursos bàsics per a particulars fins a formació reglada de llarga durada, passat per cursos d’especialització per a professionals i màsters, pensant en el públic de Figueres i de l’Alt Empordà.

En aquesta ocasió, els nostres professors de sala del nostre institut han volgut organitzar aquesta sortida pensant en establir uns bons vincles entre la nostra escola del Baix Empordà i la de l’Alt Empordà, per així participar també en intercanvis de coneixement i aprenentatge per tal de fer créixer i amplificar la nostra visió del món de l’hostaleria.

Durant la visita a l’escola ens van oferir una visita guiada per les seves diferents instal·lacions i vam acabar amb un bon dinar de germanor, amenitzat pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà. Des d’aquí voldríem donar les gràcies a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà i voldríem convidar-los també a visitar la nostra escola d’hostaleria quan sigui possible.

Moltíssimes gràcies a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà de Figueres!

 

 

63 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

L’INS Baix Empordā participa al XIV Certamen de Lectura en Veu Alta

Enviat per IES el Dimarts, 17 de Abril de 2018 a les 14:04

Informacions

 

En Raul Manzaneda i en Juan Diego Villada van participar el passat dimecres 11 d’abril als quarts de final del XIV Certamen de Lectura en Veu Alta que organitza el Departament d'Ensenyament i la Fundació Enciclopèdia Catalana.

El certamen està organitzat en cinc categories que comprenen des de 3r de primària fins a 4t d’ESO. En Raul Manzaneda va participar en la categoria de corsaris, adreçada a alumnes de 1r i 2n d’ESO, i en Juan Diego a la dels timoners, dirigida a alumnes d’aula d’acollida.

Malgrat no superar aquesta fase, els volem felicitar pel gran nivell de lectura que van mostrar i, sobretot, pel seu esperit participatiu i la companyonia que van demostrar durant tot l’acte.

 

 

57 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

Visita al celler “La Vinyeta”

Enviat per IES el Dimarts, 17 de Abril de 2018 a les 04:34

Informacions

 

El passat dimecres 10 d’abril, els alumnes de 1r de serveis de restauració i de cuina de CFGM, acompanyats dels nostres professors de sala, vam tenir l’oportunitat de visitar el celler La Vinyeta a la serra de l’Albera, a l’Alt Empordà.

El projecte La Vinyeta neix l’any 2002, quan Josep Serra i el seu pare compren un terreny que tenia vinyes de 50 i 89 anys de garnatxa i carinyena i unes quantes oliveres. Un projecte que engega una família de tradició carnissera que va convertir el que va néixer com a afició en ofici, gràcies també a l’ajuda que els va proporcionar l’antic propietari i al seu gran esforç. Anys més tard, concretament el 2006, la família ja obria el celler i l’any 2007 ja sortia la primera ampolla de vi.

Moltíssimes gràcies per la vostra acollida, La Vinyeta. 

51 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

VII Fōrum de Treballs de Recerca del Baix Empordā

Enviat per IES el Dilluns, 16 de Abril de 2018 a les 19:52

Informacions

 

El dijous 12 d’abril, uns quants alumnes de 1r i de 2n de batxillerat de l’INS Baix Empordà van poder assistir al VII Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà, que enguany s’ha celebrat a Torroella de Montgrí. El Fòrum de Treballs de Recerca és un punt de reunió dels 11 centres que impartim batxillerat a la nostra comarca i que té l’objectiu de difondre l’excel·lència en l’esperit investigador dels nostres alumnes.

La nostra representant ha estat la Mireia Trias i Jordan amb el seu treball “L’ús de la bicicleta a les grans ciutats. Estudi comparatiu i propostes de millora.” La intenció d’aquest treball era lade veure si a les grans ciutats com Barcelona es pot implantar un model com el de Copenhaguen, on s’inclou la bicicleta com a mitjà de transport normalitzat. S’ha arribat a la conclusió que si es vol que Barcelona evolucioni cap a una ciutat moderna, on la bicicleta sigui el principal mitjà de transport, els ciutadans l’han d’acceptar i s’ha de millorar les infraestructures.

 

 

89 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

Festival Nanocičncia i Nanotecnologia

Enviat per IES el Dilluns, 16 de Abril de 2018 a les 19:40

Informacions

 

El passat dimarts dia 10 d’abril els alumnes de Cultura Científica i Física i Química de 4t d’ESO de l’INS Baix Empordà, van assistir al Festival de Nanociència i Nanotecnologia (10 alamenos 9), que es va celebrar a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Els alumnes van poder assistir a diferents conferències i visitar els laboratoris d’investigació de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) i l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC).

Una gran experiència on ens han mostrat la recerca en nous nanomaterials i les seves aplicacions i també ens ha permès trencar les barreres existents entre els centres de secundària i els centres de recerca.

 

 

43 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

Cursa popular de les escoles 2018

Enviat per IES el Dilluns, 09 de Abril de 2018 a les 18:19

Informacions

 

El dilluns 9 d’abril, s’ha celebrat la 33ª cursa popular de les escoles que organitza cada any l’institut municipal d’esport de Palafrugell juntament amb els centres escolars de Palafrugell. Enguany la cursa tenia un recorregut de 2.400m amb sortida davant del INS Frederic Martí i arribada al recinte de l’escola Barceló i Matas.
Del INS Baix Empordà hi han participat un total de 37 alumnes entre 1r i 2n d’ESO on han gaudit fent esport i compartint moments amb els companys i amics dels altres centres d’ensenyament. Cal destacar la motivació i l’esportivitat de tots els atletes i felicitar-los per haver participat. Els tres primers classificats de cada categoria són:

1r ESO Femení

 1. Júlia Alemany (FM)
 2. Julie Merkel (PC)
 3. Alèxia Velasco (FM)

 

1r ESO Masculí

 1. Moshin Benali (BE)
 2. Abdoul Salam (FM)
 3. Mohamed Choho (PC)

2n ESO Femení

 1. Clara Estañol (FM)
 2. Júlia Pastó (BE)
 3. Ona Julià (FM)

 

2n ESO Masculí

 1. Aaron Vega (BE)
 2. Adnan Kaabouni (BE)
 3. Iker Vázquez (BE)

La classificació complerta la podreu trobar al gimnàs del INS o pròximament a la web del Institut Municipal d’esports de Palafrugell.

"La nostra recompensa es troba en l’esforç i no en el resultat; un esforç total és una victòria completa" (Mahatma Ghandi).

 

100 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

Entrega primer premi de redacciķ Tom Sharpe

Enviat per IES el Divendres, 06 de Abril de 2018 a les 15:36

Informacions

 

El passat 5 d’abril es va fer entrega al teatre municipal del primer premi de redacció en llengua anglesa Tom Sharpe. Varen participar alumnes de 4t d’ESO i primer de batxillerat de tots els centres educatius de Palafrugell. Es va donar un premi per cada categoria i centre i les guanyadores del nostre centre varen ser Alicia Saldarriaga (4t d’ESO) i Laura Vall (primer de batxillerat). Volem felicitar a les guanyadores i també a tots els finalistes.


 

 

90 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

Visita a la Biblioteca del municipi

Enviat per IES el Dissabte, 24 de Marį de 2018 a les 07:03

Informacions

 

El dia 22 de març, els alumnes de 1r d'ESO han fet una sortida a la Biblioteca Municipal.
 

 

148 lectures Notícia completa Pāgina per imprimir Crea un document PDF

<   1234567891011121314151617182838   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972-300-323 - Contacteu amb el centre