Ieduca 

Documento sin título

Segueix-nos a: 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

Cites 

El llenguatge és tan antic com la conscičncia, el llenguatge és la conscičncia prŕctica, real, tal com existeix per a d’altres homes i també per a mi per primera vegada.

-- K. Marx

Validació Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

Visita a la Oficina de Turisme de Palafrugell.

Enviat per mcolomer el Dimecres, 30 de Novembre de 2016 a les 17:34

Informacions

 

El dimecres 16 de novembre de 2017, els alumnes del Cicle Superior de Guia, Assistències i Informació Turística tenen el privilegi de visitar l’Oficina de Turisme de Palafrugell. L'experiència és molt enriquidora i reben un tracte molt agradable per part de les treballadores: Sophie, Clàudia i Ferni. També, reben molta informació que els serà molt útil pels seus estudis. Des de aquí, fem un agraïment a l’Oficina de Turisme de Palafrugell per aquesta dedicació que ens presten.
 


 

498 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

Visita al Caixa Fňrum del alumnes CFGS d'Administració i Finances

Enviat per mcolomer el Divendres, 25 de Novembre de 2016 a les 18:12

Informacions

 

El dia 24 de novembre els alumnes de 1r i 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances;, en el marc del mòdul de Recursos Humans i Responsabilitat Social Corporativa, visiten el Caixa Fòrum de Girona per veure l’exposició “My World. Reptes per un món millor”, que reflecteix els principals reptes als que s’enfrontarà la humanitat en els propers anys per contribuir a millorar la vida de les persones i protegir el planeta. L’exposició s’ha fet amb la col·laboració de la Campanya del Mil·lenni de les Nacions Unides.  
 
Per completar la visita gaudeixen de l’exposició “Gènesi. Sebastião Salgado”. Les fotografies de "Gènesi" presenten paisatges, animals i persones allunyades del món modern i aspiren a revelar la bellesa d’aquestes zones i representen un homenatge a la fragilitat d'un planeta que tots tenim el deure de protegir.

 

500 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

Setmana de la cičncia

Enviat per mcolomer el Dijous, 17 de Novembre de 2016 a les 10:43

Informacions

 

El dia 16 de novembre, a les 11:30 h, tots els nostres alumnes de batxillerat assisteixen a la videoconferència, organitzada pel Departament d'Ensenyament, intitulada La genètica que et menges; del laboratori a l'aula. La conferència va a càrrec de Maria José Aranza, investigadora de l'IRTA al Centre de Recerca Agrigenòmica de Bellaterra (CRAG) i està dedicada a explicar com funciona el procés de millora de varietats vegetals i com els científics i científiques ajuden a obtenir noves varietats.

 

462 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

Un alumne de l'INS Baix Empordŕ guanya el concurs europeu "Jóvenes valores en la cocina"

Enviat per Nočlia el Dimecres, 16 de Novembre de 2016 a les 07:18

Informacions

 

David Martí Aupí, alumne de la primera promoció del CFGS en formació DUAL de direcció de cuina, ha guanyat el concurs europeu "Jóvenes valores en la cocina", organitzat pel Basque Culinary Center i DSS2016 eu. Aquest concurs està destinat a joves cuiners perquè puguin portar a terme les seves propostes gastronòmiques diferencials i posar-les en pràctica en un restaurant pop-up en el mateix Basque Culinary Center. La originalitat, la innovació i la creativitat es posen de manifest en el concurs i en el producte generat.

Aquest alumne ja es troba engegant el projecte al País Basc i estarà en tot moment recolzat pel professorat del centre. L'estada li permetrà mostrar de forma real les il·lusions de tot un llarg període d'aprenentatge.

 
 

Podeu veure la notícia emesa per TV3 al Telenotícies comarques en el següent enllaç: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/un-estudiant-de-palafrugell-guanya-un-premi-europeu/video/5633445/

 

455 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Enviat per Nočlia el Dilluns, 07 de Novembre de 2016 a les 09:02

Informacions

 

Us comuniquem que a partir d'avui dia 7 de novembre, iniciem el procés de renovació del Consell Escolar de l’INS Baix Empordà, que haurà de quedar constituït abans del dia 22 de desembre de 2016.

Les dates principals d'aquest procés són les següents:

  • del 7 al 18 de novembre: termini presentació de candidatures
  • 28 de novembre: eleccions dels sectors ALUMNAT i PAS
  • 29 de novembre: eleccions dels sectors PARES/MARES
  • 30 de novembre: eleccions PROFESSORAT

468 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

L'INS Baix Empordŕ a les jornades "Noves tendčncies en el turisme"

Enviat per mcolomer el Dimecres, 26 de Octubre de 2016 a les 14:22

Informacions

 

Els alumnes del CFGS de Guia, informació i Assistències Turístiques de l'INS Baix Empordà de Palafrugell van participar activament en la primera edició d'unes jornades formatives ideades amb la finalitat de saber cap a on es dirigeix el model turístic actual i quines poden ser les noves demandes d'uns clients àvids de quelcom més que el binomi sol i platja.
 

600 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

Servei d’Alumnes de l’INS Baix Empordŕ

Enviat per mcolomer el Dissabte, 15 de Octubre de 2016 a les 07:04

Informacions

 

Els alumnes de cicles de cuina, pastisseria i  serveis en restauració i PTT de cuina de l'INS Baix Empordà, serveixen l'esmorzar i dinar del XIV Simposi de l'Asociación de Museos del Vino de España celebrat al Museu del suro de Plafrugell entre el 5 i el 7 d'octubre.

 

 

 

724 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

Concurs per a la contractació del servei de neteja de l'institut

Enviat per Nočlia el Dijous, 13 de Octubre de 2016 a les 14:18

Informacions

 

S'ha obert el període de presentació de propostes pel concurs de la contractació del servei de neteja per l'any 2017. Per més informació aneu a la pestanya de secretaria apartat negociat de neteja de la nostre web.

 

556 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

Els alumnes de turisme de l’INS Baix Empordŕ organitzen una gimcana a alumnes alemanys

Enviat per mcolomer el Dilluns, 03 de Octubre de 2016 a les 15:27

Informacions

 

El dimarts 20 de setembre del 2016, tot just en el segon dia de classes, els alumnes de primer i segon del CFGS de Guia, Informació i Assistència Turístiques, van acompanyar els alumnes d’un institut de la població alemanya Rheda-Wiedenbrück a conèixer Palafrugell i les costums catalanes d’una manera amena i alhora divertida.

La proposta en qüestió va ser fer-los participar d’una gimcana amb proves com la construcció de castells humans, veure en porró, fer cagar el tió, cantar les típiques havaneres, descobrir els edificis més emblemàtics palafrugellencs o recitar textos del cèlebre escriptor local Josep Pla. Cal destacar l’excel·lent predisposició dels joves alemanys en totes i cadascuna de les proves, finalment, com en totes les proves competitives hi va haver un vencedor, però, al marge de classificacions, la lectura positiva de tot plegat van ser les rialles que durant aquell segon dia de classe ens vam endur tots plegats.

Pels alumnes de primer i segon del cicle turístic va ser la millor manera de començar el curs d’una manera diferent i gaudint d’un dia a l’exterior, sens dubte, una bona manera de carregar les piles, pels de segon curs va servir per refrescar la memòria d’allò après en el curs anterior i pels nouvinguts de primer per fer un primer tastet d’allò que aprendran.

 

L’organització i els participants al final de la gimcana a la Plaça Nova de Palafrugell

628 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

Entrega de certificats de Cambridge

Enviat per mcolomer el Dimecres, 14 de Setembre de 2016 a les 17:18

Informacions

 

 El dia 14 de setembre es fa entrega als nostres alumnes de l'Institut dels certificats oficials de Cambridge de la prova realitzada en la convocatòria del mes de juny de 2016.
 
 
 

 

691 lectures Notícia completa Pŕgina per imprimir Crea un document PDF

<   12345678910111213141516171819202122232425262728293031   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972-300-323 - Contacteu amb el centre