Ieduca 

Documento sin título

Segueix-nos a: 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

Cites 

Tots els ordinadors esperen a la mateixa velocitat.

-- Llei de Crayne

Validació Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

El Coixí del cor

Enviat per IES el Dissabte, 24 de Març de 2018 a les 06:38

Informacions

 

Els alumnes de 4t d’ESO (A i B) de l’INS Baix Empordà de Palafrugell, amb la col·laboració de l’AMPA del centre, han portat a terme durant el mes de març de 2018, un taller de Coixins del Cor, un projecte solidari.

L’objectiu d’aquest taller és el d’elaborar uns coixins amb forma de cor, els anomenats Coixins del Cor, que s’inscriuen dins de “Projecte Micky”. Són uns coixins en forma de cor que es donen de forma gratuïta a les pacients recent operades de càncer de mama, que es col·loquen a l’aixella i serveixen per a alleugerir els efectes de la cirurgia durant el postoperatori.

Els COIXINS DELS CORS no es venen ni es compren, ES REGALEN.

L’activitat va ser molt ben acollida per l’alumnat de 4 ESO i es van poden confeccionar 45 coixins del cor. Va ser un èxit total!

El divendres, 23 de març de 2018, s'ha fet el lliurament dels coixins dels cors per part dels alumnes de 4 ESO i del Director del centre, Sr. Joan Borromeo, a la representant de l’Oncolliga, Sra. Hortènsia Doporto, qui els farà arribar a l’Hospital Comarcal de Palamós.

 

 

146 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Júlia Paz Moncayo guanyadora del Premi Sambori 2018

Enviat per IES el Dissabte, 24 de Març de 2018 a les 06:29

Informacions

 

L’alumna, Júlia Paz Moncayo, de 2nE d’ESO ha esdevingut guanyadora del 12è premi Sambori de narrativa catalana, que convoca Òmnium Cultural, corresponent a la demarcació de Girona i la Catalunya Nord. L’acte del lliurement del premi va tenir lloc ahir a la tarda a l’Ateneu de Banyoles. S’hi han presentat 323 treballs d’alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de 72 centres d’aquestes comarques. En aquesta fase del concurs la Júlia ha quedat en segona posició de la seva categoria i ara participarà en la gran final nacional, els guardons dels quals s’entregaran el dia 25 de maig a Barcelona.

En el Sambori d’aquest any hi han pres part a tot Catalunya uns 41.000 alumnes de 464 centres, i això fa que sigui dels premis literaris amb més participants d’Europa.

Des del centre li desitgem molt sort en la següent fase. Enhorabona!

 

 

154 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Vermuts Miró de Reus a Institut

Enviat per IES el Dijous, 22 de Març de 2018 a les 09:57

Informacions

 

El passat dilluns 12 de març, els alumnes de 1r i 2n de sala i PQPI de serveis de restauració vam assistir a una ponència sobre la marca vermuts Miró.

La xerrada anava a càrrec d’Ester Bachs, periodista i autora de la “Guia del Vermut” on fa una exhaustiva radiografia del panorama del vermut a Espanya. Bachs, actualment, compagina la seva tasca com a Bran Ambassador de Vermuts Miró i de l’International Wine Challenge de Londres amb la prescripció i dinamització del món del vi i el vermut.

Per acabar, alguns dels nostres alumnes més experimentats en el món de la cocteleria van elaborar tres còctels fent ús dels magnífics vermuts de la casa Miró. En general, l’experiència va ser molt gratificant i satisfactòria i esperem repetir-la ben aviat.

Moltíssimes gràcies per la teva visita, Ester!

 

 

146 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Proves Cangur 2018

Enviat per IES el Dijous, 22 de Març de 2018 a les 09:38

Informacions

 

 El dia 15 de març els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat han realitzat les proves Cangur, concurs de matemàtiques que es porta a terme anualment amb l'objectiu d'acostar les matemàtiques als joves.
 

 

149 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Visita al saló de l'ensenyament

Enviat per IES el Dijous, 22 de Març de 2018 a les 08:18

Informacions

 

Els alumnes de 2n de Batxillerat van anar al Saló de l'Ensenyament de Barcelona on van tenir l 'oportunitat de rebre tota la informació sobre les ofertes d'estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l'educació.


 

 

142 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

JORNADA DE PORTES OBERTES 14 DE MARÇ

Enviat per jborrome el Dilluns, 12 de Març de 2018 a les 10:35

Informacions

 

El dia 14 de març es farà la  jornada de portes obertes del nostre centre. Hi haurà una xerrada i una visita guiada per conèixer l'institut des de les 17 hores fins a les 20 hores. Les xerrades es faran segons el següent horari:

 

  •  ESO: dues xerrades a la Sala d'Actes. Una a les 18.00 hores i l'altra a les 19.00 hores.
  •  Batxillerat: una xerrada a la Biblioteca a les 18.30 hores.

244 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Càtering al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 11:44

Informacions

 

La tarda del passat 6 de març, les nostres alumnes de 1r de cicle de grau mig de serveis de restauració i de cuina i gastronomia van oferir un servei de càtering en un acte organitzat pel Centre Municipal d’Educació de Palafrugell que tenia com a ponent el conegut escriptor Matthew Tree.

Matthew Tree és un clar exemple de l’èxit de la immersió lingüística a Catalunya. D’origen britànic, va aprendre el català als 21 anys, va venir a Catalunya amb 26 i als 31 ja publicava en català. D’entre les seves principals aportacions: ha publicat una desena de llibres de ficció, assaig i una autobiografia, a contribuït en diversos reculls de contes i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació (El Punt, Descobrir Catalunya, The Times Literary Supplement, Catalonia Today, RAC 1, Catalunya Ràdio i TV3).

En acabar la presentació, les nostres alumnes van contribuir a amenitzar la vetllada oferint un servei de càtering dolç i salat amb un servei de cocteleria sense alcohol. Els còctels que es van oferir són inèdits, fruit del treball en equip entre l’alumnat i el professorat de cocteleria i fins i tot han estat batejats: Palafrugell Colada, Exòtic i Cítric.

 

248 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Licors Portet amb la cocteleria de l'escola

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 11:32

Informacions

 

Des del restaurant didàctic del nostre institut, alumnes i professors, voldríem agrair molt efusivament a l’empresa licors Portet del seu obsequi, per amenitzar els nostres serveis de cocteleria.

La fàbrica de licors Portet, a la població Lleidatana de la Pobla de Segur, té més de 125 anys d’història i a dia d’avui es complementa amb una botiga situada al mateix costat i amb la distribució a l’engròs de vins, caves, licors, destil·lats, cafès, melmelades i altres productes "gourmet" aprofitant la tradició centenària i la implantació de l’empresa a les comarques del Pirineu Occidental de Catalunya i a la Vall d’Aran.

Avui en dia són l’Àngel i el Carlos, fills de la Pilar Boixareu i Joan Portet, els que continuen amb el negoci familiar. Licors Portet elabora artesanalment tot un seguit de licors tradicionals del Pirineu. Disposa de dos alambins de destil·lació (un de molt antic) per aromatitzar alcohols amb diverses plantes així com d’una bona quantitat de bótes de fusta d’envelliment.

D’entre els seus productes ens agradaria destacar: La Ratafia dels Raiers, premiada amb una medalla de plata al concurs internacional “Catavinum” d’Euskadi l’any 2015 i una medalla d’or al concurs mundial de Brussel·les el 2011; la Ratafia de Nous i Pomes Portet 1883, premiada amb una medalla de plata al “Catavinum” el mateix any; la Ratafia dels Raiers Reserva 2014, que en el mateix concurs d’Euskadi del 2015 es va emportar la gran medalla d’or i la Ratafia de l’Ermità dels Pirineus, una novetat amb una recepta històrica del segle XVIII.

 
Per acabar, tornem a donar les gràcies pel seu obsequi a Licors Portet. També hi voldríem afegir que estem encantats de poder fer servir els seus productes, segurament ens ajudaran en la millora de la qualitat dels nostres serveis en còctels.

 

 

211 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Parada reivindicativa 1r Batxillerat

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 11:16

Informacions

 

Aquest dijous 8 de març, els alumnes i les alumnes de 1r de batxillerat d'economia del nostre institut van muntar una paradeta reivindicativa del dia de la dona tot venent flors.
 

 

217 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Jardí de plantes aromàtiques

Enviat per IES el Diumenge, 11 de Març de 2018 a les 10:59

Informacions

 

Els alumnes de 4E han estat treballant per a convertir el lateral de l'institut, la zona que dóna a la carretera, en un jardí de plantes aromàtiques. Els nois i noies, han anivellat l'espai amb una paret de pedra seca de contenció, l'ha reomplert de terra vegetal i hi han plantat plantes aromàtiques: romaní, espígol, farigola, maria lluïsa, sàlvia, etc. Aquesta és la segona fase de d'enjardinament de la zona.
  

 

 

186 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

<   123456789101112131415161718192939   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972-300-323 - Contacteu amb el centre