Ieducació 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

baix RTV 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Aules Virtuals 

Documento sin título

saga 

Documento sin título

Cites 

El talent es forma en el silenci, el caràcter en el corrent del món.

-- Goethe

Empresa colaboradora 

VI FÒRUM DE TREBALLS DE RECERCA DEL BAIX EMPORDÀ

Enviat per mcolomer el Divendres, 31 de Març de 2017 a les 07:15

Informacions

 

 

 El dia 30 de març s'ha celebrat a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro el VI Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà. El Fòrum consisteix en una breu presentació de cada un dels 10 treballs seleccionats, un per cada centre participant, amb l’objectiu que serveixi d’al·licient i exemple per esperonar l’excel·lència de l’alumnat del Baix Empordà. El nostre institut hi ha participat amb la brillant exposició de la Habiba Ahrika, de 2n de batxillerat, que ens ha parlat del seu treball de recerca: La vida dels republicans espanyols al camp de concentració de Mauthausen. Ha estat un treball que ha intentat donar veu a tots aquells que, en la seva lluita contra el feixisme i el nazisme, van perdre la vida i la dignitat en un inframón que els negava des del primer moment la seva condició humana. De retruc, ens ha fet reflexionar sobre l'actual acens dels partits neofeixistes o d'ultradreta a Europa i del fet que, potser sense adonar-nos-en, a poc a poc, anem caient en els mateixos errors del passat.
 
  
Podeu veure un petit vídeo en el següent en llanç: La vida dels republicans espanyols al camp de concentració de Mauthausen.

 

193 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

FEM BULLIR L'OLLA

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Març de 2017 a les 11:46

Informacions

 

Aquest dimecres, dia 29, tindrà lloc al nostre institut la mostra de plats que per tercer any consecutiu organitza el Consell Comarcal del Baix Empordà dins la campanya Fem Bullir l'Olla. En aquesta campanya es pretén donar a conèixer els productes de l'entorn per tal de fomentar el consum de proximitat. Durant el desenvolupament del concurs es radiarà la tertúlia gastronòmica entre cuiners de la Catalunya nord i gastrònoms i cuiners del nostre entorn.
 

 

134 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

FORMACIÓ NITRÒGEN

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Març de 2017 a les 11:41

Informacions

 

Grup d’alumnes de CFGS de Direcció de cuina DUAL participant a la jornada formativa sobre l’aplicació del nitrògen líquid a la cuina. El curs va estar impartit per en Xavier Coromina, especialista en aquest tipus d’elaboracions, qui va preparar una àmplia varietat de receptes que sorprenien per la seva espectacularitat.
 

 

126 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

PEIXOS I ARRÒS

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Març de 2017 a les 11:30

Informacions

 

Els alumnes de segon curs de Direcció de cuina DUAL i els de segon de Cuina i gastronomia van assistir el passat dia 22 a una formació sobre peixos i arròs. Els caps de cuina Antoni Izquierdo (Restaurant Mas dels Arcs i en representació de l’Espai del Peix) i Filip Geers (Hotel La Costa) van ser els encarregats de fer les demostracions de cuina. Per altra banda, Albert Grassot, d’arròs L’Estany de Pals, ens va explicar les diferents modalitats d’arròs i les seves característiques.
 

 

124 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

SORTIDA AL SALÓ D'ENSENYAMENT

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Març de 2017 a les 11:16

Informacions

 

Els alumnes i les alumnes de 2n de batxillerat del nostre centre han anat al Saló de l'Ensenyament, a Barcelona, per saber-ne més sobre totes les propostes d'estudis que s'ofereixen.
 
 

 

115 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

SORTIDA A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Enviat per mcolomer el Dimecres, 22 de Març de 2017 a les 10:31

Informacions

 

El passat 16 de març els alumnes i professores de 1r i 2n de GIAT vam anar a visitar el Monestir de Sant Feliu de Guíxols a través d'una visita teatralitzada anomenada Un dia a la vida del Monestir, vam de primera mà com era el dia a dia dels monjos benedictins. Jofre de Foixà, monjo, músic i trobador del Monestir, tornar del passat per crear una nova comunitat de monjos.En aquesta recreació vam entrar com a monjos novells per descobrir els espais del temple, les tasques que s'hi duien a terme i els horaris estrictes que s'hi seguien. 
 
 

 

105 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

SORTIDA CICLES FORMATIUS DE GRAU MIG

Enviat per mcolomer el Dimecres, 22 de Març de 2017 a les 10:18

Informacions

 

Bon dia amb els alumnes de primer dels Cicles Formatius de Grau Mig  de pastisseria, cuina i sala. També ens varen acompanyar la Tània i la Carla del Cicle Formatiu de Grau Superior de segon de cuina.

Les dues visites a Xocolates Torras i l'Hospital Santa Caterina de Salt varen demostrar la capacitat dels nostres alumnes, molt interessats i atents a les explicacions que molt amablement ens varen donar la Marta (Xocolates Torras) i en David (Cap d'organització de les cuines de l'Hospital).

Professors acompanyants :L'Irene i la Fina.
 
 

 

109 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

INSCRIPCIÓ PROVES D'ACCÉS A CFGM I CFGS

Enviat per mcolomer el Dilluns, 20 de Març de 2017 a les 18:51

Informacions

 

Obert el període de inscripcions a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (ÇCFGM) i a Cicle Formatius de Grau Superior des del dilluns 20 de març fins al dimecres 29 de març de 2017. Per informació podeu consultar a la pàgina web del Departament d'Ensenyament.

113 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

La Universitat de Girona col·labora amb els treballs de recerca a l’INS Baix Empordà

Enviat per mcolomer el Dijous, 16 de Març de 2017 a les 16:24

Informacions

 

L’Institut Baix Empordà de Palafrugell ha establert una col·laboració amb grups de recerca i departaments de la Universitat de Girona (UdG) per cotutoritzar alumnes de treballs de recerca de batxillerat.  Aquests alumnes portaran a terme el treball de recerca integrat dins les línies de recerca dels grups d’investigació de la Universitat. La presentació oficial d’aquest acord entre les dues entitats es va fer visible el passat dia 8 de març on diversos investigadors de la UdG van oferir una xerrada a l’INS Baix Empordà i posteriorment es van reunir amb els seus tutorands.
Un total de 7 alumnes de 1r de batxillerat, són els primers estudiants de l’INS Baix Empordà que realitzaran els treballs de recerca amb un conveni de col·laboració amb la Universitat de Girona. En aquest primer any de cooperació, els alumnes han pogut escollir treballs d’investigació relacionats amb els departaments d’Història i Pedagogia i el grup de recerca de Metalls i Medi Ambient de la Universitat. El treball de cada alumne està coordinat per un tutor de l’Institut i un del Departament corresponent.
 

162 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

CLIL LESSONS used on MP07-UF6 “Eines d’internet per l’empresa”

Enviat per mcolomer el Dimarts, 14 de Març de 2017 a les 18:09

Informacions

 

Easel.ly is a simple web tool that empowers anyone to create and share powerful visuals (info graphics, posters)... no design experience needed!

At Easel.ly we use Infographics that are both fun to create and engaging to read!

1- You need to create an info graphics with Easel.ly to help people speak better English in class.

2- You can use this link -http://www.upc.edu/slt/classtalk/

3- Finally, link your results on drive and share it with your teacher

 

CLIKC ON ANY OF THE IMAGES!
     
     

 

136 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

<   1234567891011121314151617181929   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972 300323 - Contacteu amb el centre