Ieducació 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

baix RTV 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

saga 

Documento sin título

Cites 

Fitxer: la part d'un sistema informàtic que no es pot trobar.

-- De les Lleis de Murphy.

Empresa colaboradora 

Protocol social a taula

Enviat per IES el Dijous, 25 de Maig de 2017 a les 08:23

Informacions

Ja s'ha establert com una tradició que el tema de Protocol social a taula, del Mòdul 4 Protocol i RRPP del CFGS de Turisme, es faci de manera pràctica al  menjador del restaurant de l'institut. i aquest any ha estat un menú deliciós en una bonica taula imperial.

 

 

 

270 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Comiat de 2n de batxillerat

Enviat per IES el Dijous, 18 de Maig de 2017 a les 15:39

Informacions

Els alumnes de 2n de batxillerat del nostre institut van celebrar la seva festa de graduació el passat divendres 12 de maig. Va ser una festa molt emotiva, amb actuacions musicals, discursos i projecció d'un audiovisual que repassava l'estada dels nostres alumnes des que van arribar a 1r d'ESO a l'ins Baix Empordà fins a l'actualitat. En acabat, es va oferir un pica-pica per a tothom. Volem donar les gràcies a totes les persones que van ajudar que aquesta festa fos, com cada any, un èxit.

 

 

 

603 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Sortida Alumnes de 1r de Turísme

Enviat per IES el Dimecres, 17 de Maig de 2017 a les 08:52

Informacions

Alumnes de 1r de Turisme de l' INS Baix Empordà ens guien per "La Calella de les Havaneres", explicant-nos els orígens i les raons d'existir d'aquest tresor tan preuat que són les nostres havaneres. Hem gaudit d'un meravellós dia on la brisa del mar ens ha anat acompanyant a cada parada.Felicitats nois i noies per la prova final, superada.

 

 

 

221 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

TEMPS DE CULTIU DE L'ARRÒS DE PALS

Enviat per IES el Dilluns, 15 de Maig de 2017 a les 07:29

Informacions

Caminar entre camps preparats pel cultiu de l'arròs, uns amb les crestes treballades, altres ja inundats, els de més enllà amb les saques plenes de llavor a punt per la sembra.Aquest és el magnífic paisatge que hem gaudit els alumnes de 2n de Turisme, que han anat interpretant aquest  patrimoni tant empordanés durant la ruta.

 

 

 

268 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

L’INS Baix Empordà de Palafrugell celebra els XVI Premis Medi Ambient

Enviat per IES el Dimarts, 09 de Maig de 2017 a les 22:03

Informacions

L’entrega dels XVI Premis Medi Ambient va tenir lloc el passat divendres 21 d’abril del 2017 a les 20 h. a la Sala d’Actes de l’Institut Baix Empordà de Palafrugell. Aquests premis van comptar amb la presència, entre d’altres, del regidor de Medi Ambient de Palafrugell, el Sr. Xavier Rangel i del director de l’INS Baix Empordà, el Sr. Joan Borromeo.

La guanyadora del primer premi valorat en un xec de 500 euros va ser per l’alumne de l’Institut Montsoriu, Mireia Gómez, gràcies al seu treball de recerca anomenat Estudi de l’eficiència de quatre remeis naturals i un helicida en la lluita contra els cargols. A continuació, va ser la Núria Farràs de l’Institut Josep Vallverdú qui va pujar a l’escenari a recollir el segon premi (una tableta) pel seu treball anomenat, està contaminat l’aire de l’Albí?. I per últim, en l’àmbit de la fotografia, els premis es van distruibuir d’aquesta manera: la Martina Pérez de l’escola Vedruna de Palafrugell va quedar en primera posició, el segon premi va restar desert a causa de la incompareixença del guardonat, mentre que en el tercer esglaó del podi hi va pujar l’Abril Gutiérrez de l’escola Barceló i Mates.Tot plegat, es va amanir amb actuacions musicals a càrrec d’alumnes de la població veïna de Mont-ras que va servir per fer més divertida la vetllada. La cirereta final al pastís va ser un aperitiu al restaurant del centre elaborat pels mateixos estudiants de cuina.

 

314 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Xerrada sobre l'Administració local i autonòmica

Enviat per IES el Dimecres, 03 de Maig de 2017 a les 16:26

Informacions

L’alumnat de 1r de Grau Superior d’Administració i Finances adquireix més coneixements sobre els diferents nivells de l’Administració.

El passat dia 20 d’abril de 2017, l’alumnat de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances va tenir l’oportunitat de conèixer més a fons les funcions de les diferents institucions gràcies a la visita de tres ponents.
En primer lloc, el Sr. Albert Gómez Casas, regidor de l’Ajuntament de Palafrugell,  diputat delegat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona i President del Consorci de Vies Verdes.
En segon lloc, el Sr. Carles Salgas Padrosa, com a alcalde de l’Ajuntament de Mont-ras i President del Consell Esportiu del Baix Empordà.
Per últim, la Sra. Begonya Montalban i Vilas, va ser Diputada al Parlament de Catalunya en anteriors legislatures.
Aquesta experiència ha estat una forma d’apropar les administracions al nostre alumnat, per la qual cosa agraïm molt la seva visita.

Fotos a Notícia completa

315 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

VISITA A L'HORT DE L'INSTITUT

Enviat per IES el Dimecres, 03 de Maig de 2017 a les 07:53

Informacions

El passat dimarts, dia 25 d’Abril, els alumnes de 1r d’ESO d’Escoles Verdes de l’institut i els de l’IES Frederic Martí varen  visitar l’hort de l’institut.L’hort ecològic de l’institut, que cuiden els alumnes de 4rt d’ESO, és un terreny  composat per tres bancals, un hivernacle, una barraca, un galliner i el compostador.  Als bancals hi ha plantats vegetals i fruites de temporada. El compostador el cuiden els alumnes de 1r d’ESO, on es llença part de la matèria orgànica que es genera a la cuina del restaurant de l’institut. La visita va anar guiada per una explicació de les fruites i verdures que es cultiven: característiques, època de plantació i de recol·lecció. Aquesta és una de les moltes experiències que hem anat intercanviant amb el grup de 1r d’ESO de l’IES Frederic Martí.

 

 

 

287 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

UNA JORNADA A LA FUNDACIÓ MONA

Enviat per mcolomer el Dimarts, 04 de Abril de 2017 a les 09:49

Informacions

 

El passat dimarts, 28 de març, l’alumnat de 1r d’ESO va visitar la Fundació Mona per desenvolupar una part del currículum de Ciències Naturals.

La Fundació Mona és un Centre de Rehabilitació de Primats, on ximpanzés i macacos, que han estat artistes, models de publicitat i mascotes, es recuperen dels maltractaments que han rebut i, davant la impossibilitat de retornar-los a llurs llocs d’origen, viuen en la màxima llibertat possible.

Un total de 92 alumnes i professors/es varen gaudir d’una visita guiada a les instal·lacions, una xerrada sobre l’impacte ambiental que s’està generant en l’hàbitat d’aquests ximpanzés i van participar en un joc de rol sobre la problemàtica que comporta el conreu de l’oli de Palma en aquelles zones.

 

 

360 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

FÒRUM D’ESCOLES VERDES

Enviat per mcolomer el Dilluns, 03 de Abril de 2017 a les 16:19

Informacions

 

 

 

El passat dijous, dia 30 de març, 5 alumnes de l’Institut Baix Empordà, de 1r i 2n d’ESO, vàrem assistir al Fòrum d’Escoles Verdes de les Comarques Gironines.

Vàrem participar 22 centres de les comarques del Gironès, Alt Empordà, Baix Empordà, La Selva i el Pla de l’Estany. Un total de 92 alumnes i 41 professors acompanyants vàrem compartir el matí a la Casa de Cultura de Girona.

L’objectiu principal era intercanviar experiències de les accions pel medi ambient que es fan a nivell de centre. També es va sensibilitzar de la importància de respectar i cuidar el medi ambient i de la situació ambiental de les aigües interiors al nostre territori.

  
 Tot plegat, una experiència molt enriquidora tant per l’alumnat com pel professorat assistent.

 

324 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

VIATGE A DUBLÍN 1R BATXILLERAT

Enviat per mcolomer el Dilluns, 03 de Abril de 2017 a les 16:05

Informacions

 

Divuit alumnes de primer de batxillerat i dos professors del nostre institut han fet una estada lingüística de sis dies a la ciutat de Dublín. Els alumnes han assistit a classe i s'han allotjat en famílies durant tota l'estada. També han fet diverses excursions i activitats culturals.
 
 Ha estat una experiència molt enriquidora i tots estan molt contents d'haver pogut gaudir d'aquesta oportunitat.

 

338 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

<   123456789101112131415161718192030   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972 300323 - Contacteu amb el centre