Ieduca 

Documento sin título

Segueix-nos a: 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

Cites 

La vida in˙til equival a una mort prematura

-- Goethe

Validaciˇ 







Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

INTERNATIONAL TOURIST GUIDE DAY 2018

Enviat per mcolomer el Dissabte, 24 de Febrer de 2018 a les 12:02

Informacions

 

Celebrant el dia internacional del guia, a l' @insbaixemporda, gràcies Jaume Puigdevall per la xerrada i gràcies als meus alumnes per l'interès #inlovewithmypupils @tursimebaixemporda
 

 

177 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

SEMINARI DE CATAI TOURS

Enviat per mcolomer el Dissabte, 24 de Febrer de 2018 a les 12:00

Informacions

 

@catai_viajemos, gracias por las clases magistrales con las que nos formáis, por el cariño con els que nos acogéis en vuestro seminario. Gracias Cesar, Manel, Carlos, Emiliano, Jordi, Anna @turismebaixemproda
 

 

173 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

VISITA A LA FIRA ôEUROPAINö DE PAR═S

Enviat per mcolomer el Dissabte, 24 de Febrer de 2018 a les 10:22

Informacions

 

Els alumnes de 2n curs del cicle de grau mig de Forneria, Pastisseria i Rebosteria han viatjat fins a París per visitar la fira Europain 2018, el saló de referència a França i Europa per a tots els empresaris i professionals del sector de fleca i pastisseria. Durant la visita han pogut copsar els nous reptes del sector i conèixer les últimes tendències i novetats pel que fa a equipaments, sistemes de gestió i productes d’alta pastisseria i fleca.

Sens dubte ha estat una ocasió única per endinsar-se en aquest món dolç i ampliar coneixements de cara al seu futur professional.

 

 

171 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

XERRADA DE LA UAB A L'INS BAIX EMPORD└

Enviat per mcolomer el Diumenge, 18 de Febrer de 2018 a les 16:48

Informacions

 

 
El passat dijous 15 de febrer, la professora Àngels Campà, de la UAB, va venir a l'Ins Baix Empordà a explicar als alumnes de 2n de batxillert els graus que s'imparteixen a la UAB, i també els va fer un tastet del que representa la vida universitària.
 

 

184 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

La visita dĺuna bÓrman professional a la nostra escola!

Enviat per mcolomer el Diumenge, 18 de Febrer de 2018 a les 15:40

Informacions

 

Fa uns pocs dies, els alumnes 1r del cicle formatiu de grau mig de serveis de restauració i de cuina i gastronomia vam poder gaudir d’una classe didàctica realitzada per Silvia Andrenacci, bàrman professional i Brand Ambassador d’OTC Group Catalunya. La Silvia ens donar els millors consells per tal d’elaborar un cafè perfecte i ens va fer una gran demostració de cocteleria. De fet, recentment, la Silvia ha dirigit una Masterclass sota el nom “L’Aperitif es Spritz” en la qual ha desvelat alguns dels misteris de l’aperitiu italià mostrant-ne també totes les seves noves alternatives. La classe de la Silvia ens va ser molt útil, pràctica i interessant. Voldríem aprofitar per donar-li les gràcies per la seva dedicació i esperem que torni aviat!
 documents/web/mcp/201718noticies/Barman/barman2.jpg

 

176 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

2n PREMI EN EL CONCURS DE COCTELERIA

Enviat per mcolomer el Dijous, 08 de Febrer de 2018 a les 11:04

Informacions

 

Un alumne del Grau Mitjà de Serveis de Restauració, Cuina i Gastronomia de l'Institut Baix Empordà de Palafrugell va ser premiat amb el segon lloc en un prestigiós concurs de cocteleria organitzat per la firma francesa de xarops Monin.

L'Álvaro Jabalera va competir amb vuit escoles d'hosteleria catalanes. Dels nou participants, l'escollit representaria a Catalunya en el campionat estatal.

L'Álvaro va d'elaborar juntament amb el seu professor un còctel sense alcohol i un altre amb alcohol. A la primera fase va presentar una mescla de xarop de plàtan i purè de kiwi Monin, tot això complementat amb escuma de suc de taronja. Més endavant va fer un elaborat a base de bitter dolç Monin, Ginebra Tanqueray i vermut vermell Miró. El còctel estava maridat amb una tapa i l'Empordà va ser la inspiració per crear-la juntament amb els companys de pastisseria.

Més informació a la notícia publicada a TV COSTABRAVA.

 

228 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Xerrada exalumna de turisme

Enviat per mcolomer el Dimecres, 07 de Febrer de 2018 a les 18:49

Informacions

 

LA CRISTINA FERNANDEZ de Tamariu, Graduada en Direcció Hotelera i amb experiència de més de 13 anys en Hotels ens ha fet una xerrada avui sobre Revenue Manegement per hotels i restaurants. Un luxe poder comptar amb les explicacions d'una professional que avui dia té la seva pròpia empresa d'assessorament @roomprofit.

Els alumnes de 1r i 2n de Turisme i els de Direcció de Cuina han gaudit d'una classe magistral moltes gràcies Cristina

 

 

215 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Visita a la Oficina de Turisme de Palafrugell

Enviat per mcolomer el Dilluns, 05 de Febrer de 2018 a les 18:38

Informacions

 

Jornada d’excursions per Palafrugell amb els alumnes de 1r d’HTD0: Oficina de Turisme de Palafrugell
Els alumnes de 1r del cicle formatiu de grau superior de Direcció de Cuina del nostre institut van visitar l’Oficina de Turisme de Palafrugell on ens van rebre tres de les seves simpàtiques informadores: la Clàudia, la Sofi i la Ferni (ex-alumnes de l’institut). Hi anàvem amb la intenció de visitar el Centre d’Interpretació de la Gastronomia de Catalunya, ubicat en una sala adjunta a l’oficina de turisme i obert dins del mateix rang horari. Les informadores ens van explicar en què consistia aquest espai de caire gastronòmic, quins eren els seus objectius i en quins projectes s’estan engrescant a dia d’avui. Es tracta d’un espai de difusió sobre la història i cultura de la gastronomia catalana, des dels seus orígens fins als últims temps, que a través de panells tàctils, material interactiu i audiovisual vol donar-nos unes pinzellades sobre la seva evolució. Les aportacions que ens van donar les treballadores de l’oficina de turisme ens van semblar molt interessants, d’aquestes destacaríem la informació sobre les campanyes gastronòmiques palafrugellenques de “Es Niu” i “La Garoinada”.
 

 

216 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Visita a la Biblioteca de Palafrugell

Enviat per mcolomer el Dilluns, 05 de Febrer de 2018 a les 18:34

Informacions

 

Jornada d’excursions per Palafrugell amb els alumnes de 1r d’HTD0: La Biblioteca de Palafrugell

Vam visitar la Biblioteca de Palafrugell que ocupa l’edifici on antigament teníem la cooperativa de consum de l’Econòmica Palafrugellenca, obra noucentista del constructor Rafael Masó. Ens van rebre els seus coordinadors: en Joan Soler i en David Figarola. Vam començar amb una visita guiada per la biblioteca, visitant els diferents espais en els quals podíem trobar informació sobre cuiners, receptes, història de la gastronomia, nutrició, gestió empresarial, etc. Seguidament, en David Figarola ens va acompanyar fins la Sala Polivalent, que també és un espai expositiu artístic, allà en David ens va fer una presentació en la qual va incloure una selecció de llibres i recursos del món de la gastronomia i la seva història que ens va semblar molt útil. En acabar aquesta presentació, alguns dels nostres alumnes de 1r del cicle formatiu de grau superior de Direcció de Cuina van aprofitar per demanar en préstec alguns d’aquells llibres que els havien semblat més interessants.

Molt contents d’haver gaudit d’una jornada de molt profit per a alumnes i professors esperem repetir aquest tipus d’excursions molt aviat i agraïm efusivament a totes les entitats que ens han rebut amb els braços oberts.

 

 

201 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Visita al Museu del Suro

Enviat per mcolomer el Dilluns, 05 de Febrer de 2018 a les 18:29

Informacions

 

Jornada d’excursions per Palafrugell amb els alumnes de 1r d’HTD0: El Museu del Suro

El passat 1 de febrer, els alumnes de 1r del cicle formatiu de grau superior de Direcció de Cuina del nostre institut van gaudir d’un meravellós dia d’excursió de caràcter formatiu, tot visitant alguns punts de referència de la nostra localitat.

L’excursió va començar amb una visita al conegut Museu del Suro. Allà ens va rebre la Laura Requesens, responsable dels serveis educatius, que ens va explicar de manera general el que podíem trobar en el museu. Tot seguit, ja d’una manera més especifica i centrada en els nostres estudiants, ens va introduir en els aspectes de la vida i de l’alimentació dels tapers i palafrugellencs durant les diferents èpoques d’activitat de la fàbrica. Per acabar, ens vam dirigir a la sala d’actes on vam visionar el documental històric, material que ens va resultar molt interessant i formatiu.

 

 

203 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

<   12345678910111213141516171819202131   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972-300-323 - Contacteu amb el centre