Ieducaciˇ 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

baix RTV 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Aules Virtuals 

Documento sin título

saga 

Documento sin título

Cites 

La vida Ús com una llegenda: no importa que sigui llarga, l'important Ús que sigui ben narrada

--

Empresa colaboradora 

Agra´ment de la fundaciˇ Oncolliga a l'Institut

Enviat per mcolomer el Dimarts, 17 de Gener de 2017 a les 16:12

Informacions

 

La fundació Oncolliga de Girona publica al seu Facebook i a la seva pàgina web l’agraïment als nostres alumnes de 4t d’ESO pels Coixins del Cors.

Podeu veure la informació als següents enllaços:

 
 
 Moltes gràcies a tothom per participar!!! 

 

209 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

VÝdeo sobre l'experiŔncia al Basque Culinary Center de Don˛stia

Enviat per mcolomer el Dimarts, 17 de Gener de 2017 a les 15:46

Informacions

 

En el següent vídeo (FoodBall2) podeu veure un reportatge sobre David Martí, estudiant de Grau Superior de Direcció de Cuina DUAL, guanyador del concurs europeu de joves valors en la cuina del “Basque Culinary Center”, amb el projecte anomenat FoodBall. Per més informació preneu al següent enllaç: noticia.
 

 

219 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

L'Institut surt altre cop al Diari

Enviat per mcolomer el Dimarts, 17 de Gener de 2017 a les 15:41

Informacions

 

Gràcies a l'article que ha escrit en Ramon Ribas, estudiant del Grau Superior Guia, informació i assistència turístiques, sobre la nostra ascensió al Montgrí, i que podeu llegir més avall.

Aquest article es va enviar al Diari de Girona i s’ha aconseguit que el nostre Institut surti al Diari de Girona.

Mireu quin article més maco:

 
 Gràcies Ramon un cop més.

 

200 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Coixins dels cors - 2016

Enviat per mcolomer el Divendres, 23 de Desembre de 2016 a les 18:34

Informacions

 

Els alumnes de 4 ESO (A, B i C) de l’INS Baix Empordà de Palafrugell, amb la col·laboració de l’AMPA, han portat a terme durant el mes de desembre de 2016,  un taller de Coixins dels Cors, un projecte solidari.

L’objectiu d’aquest taller és el d’elaborar uns coixins amb forma de cor, els anomenats  “Coixins dels cors”, que s’inscriuen dins de “Projecte Micky”.  Són uns coixins en forma de cor que es donen de forma gratuïta a les pacients recent operades de càncer de mama, que es col·loquen a l’aixella i serveixen per a alleugerir els efectes de la cirurgia durant el postoperatori. Els COIXINS DELS CORS, no es venen ni es compren, ES REGALEN.

L’activitat va ser molt ben acollida per l’alumnat de 4 ESO i es van poden confeccionar 45 coixins del cor.  Va ser un èxit total!

 
Es va fer lliurament dels coixins dels cors a la representant de l’Oncolliga, Sra. Hortènsia Doporto, qui els farà arribar a l’Hospital Comarcal de Palamós.

 

 

268 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Viatge de 2n de batxillerat a Budapest

Enviat per mcolomer el Divendres, 23 de Desembre de 2016 a les 17:01

Informacions

 

Els alumnes de 2n de Batxillerat han estat de viatge per Hongria  del  dilluns 12 al dissabte 17 de desembre de 2016 acompanyats pels professors Benito Herrera i Francesc Pujol. Els moments de gaudi s’han alternat amb les visites culturals com ha de ser en un viatge de final de cicle. Així els alumnes han pogut visitar edificis monumentals com la Sinagoga,  l’Òpera Nacional, la Catedral de Sant Esteve, el Parlament el Mercat Central i el Palau Nacional on s’ha visitat la Pinacoteca Nacional. S’ha caminat molt però també es té la sensació de conèixer la ciutat. Han pogut gaudir dels múltiples mercats de Nadal on aprofitaven per dinar tal i com fa la gent del país, assistir a una representació d’òpera, concretament del “Don Giovanni” de Mozart, patinar sobre gel a la pista més gran que hi ha a la ciutat o relaxar-se durant gairebé 4 hores en els banys termals en piscines interiors i exteriors suportant temperatures de 0 graus. Han passat fred i fins i tot han vist nevar, però la sensació general és que s’ho han passat  més que bé en aquesta bonica capital centreeuropea.
 

 

269 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Les dues primeres ambaixadores de lĺIns Baix EmpordÓ

Enviat per mcolomer el Divendres, 23 de Desembre de 2016 a les 16:43

Informacions

 

 

 

Dues alumnes que cursen el CFGS d’Administració i Finances, la Bàrbara Giné i la Judit Romero, són les primeres ambaixadores de l’Institut per Europa. La seva aventura en el marc del programa ERASMUS+ començarà el 18 de gener a BOURNEMOUTH, ciutat costera al sud d’Anglaterra (Regne Unit). L’estada inclourà pràctiques professionals a una empresa i classes d’anglès diàries durant dos mesos. Els hi desitgem molta sort!

GOOD LUCK!!!

 

 

222 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

ExperiŔncia ˙nica al Basque Culinary Center de Don˛stia

Enviat per mcolomer el Divendres, 23 de Desembre de 2016 a les 15:52

Informacions

 

Del 14 al 18 de desembre, en David Martí (actualment exalumne de l’INS Baix Empordà però en el moment del concurs estudiant de Grau Superior de Direcció de Cuina DUAL) acompanyat pel seu professor, en Carles San, es van desplaçar fins a Donòstia a recollir el premi que va guanyar en el concurs europeu de joves valors en la cuina del “Basque Culinary Center”, amb el projecte anomenat FoodBall, juntament amb l’alumna, del mateix cicle, la Montse Casas. El premi consistia en fer realitat el projecte que presentava en el concurs: dur a terme i realitzar el servei de dos sopars per 30 comensals dins una esfera/cúpula on s’hi anaven projectant sons i imatges relacionats amb bombolles i el menú.
  
 

 

L’experiència que hem viscut, tan pel que fa a les instal·lacions com a nivell humà ha estat increïble. Una de les coses que més destaquem i valorem és la predisposició de l’alumnat del centre a voler aprendre i fer les tasques encomanades, per molt difícils, dures o poc agraïdes que poguessin ser. Aprofitant per aprendre en tot moment, observant amb interès tot el que fèiem sempre han estat a disposició sense queixes ni horari, amb rigor i disciplina, gaudint de la feina amb professionalitat, preparant-se pel seu futur.

El millor de tot com a professional i professor del sector és veure com un petit institut d’un poble com Palafrugell pot fer possible el somni d’un alumne com en David, per molt difícil que semblés. Amb esforç, ajuda i insistència això s’ha fet realitat, i tenint en compte que nosaltres aquí a l’escola no disposem de la gran quantitat de recursos econòmics que tenen a la “Basque Culinary Center” no és dir poca cosa. Penseu que allà cada alumne/a aporta anualment una matrícula d’uns 12.000 euros aproximadament (durant 4 anys i 100 alumnes per curs), i sumant-hi el capital dels grans i petits patrocinadors això és una gran quantitat que permet gaudir d’unes instal·lacions i recursos aquí inimaginables. Per tant creieu-me quan dic sovint, que el que val són les ganes, la motivació, la passió i la implicació del qui vol aprendre i també del qui et vol ensenyar i guiar. Amb aquests ingredients el resultat del plat és tant bo com el que nosaltres hem tastat aquests dies gràcies a aquesta experiència.

 

 

275 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Els alumnes de Turisme de l'INS Baix EmpordÓ de Palafrugell coronen el MontgrÝ

Enviat per mcolomer el Dilluns, 19 de Desembre de 2016 a les 16:52

Informacions

 

Realment cal estar un xic en forma per pujar al castell de Torroella de Montgrí, però, l'esforç va valer la pena perquè el premi des del cim és espectacular, tot un regal pels ulls. Tot empordanès, independentment, sigui del Baix o l'Alt Empordà, hauria de proposar-se el repte, assequible, tot sigui dit, d'ascendir-lo perquè des d'allà dalt t'augmenta el sentiment de pertinença a una comarca o país, a banda, de fer-se una idea de la bellesa, riquesa i varietat existent a la zona. De la mateixa manera que utilitzem la nostrada dita de: no és ben casat el qui no porta la dona a Montserrat, els empordanesos podríem perfectament adaptar el: qui d'empordanès vol presumir, cal que hagi pujat el Montgrí.

Possiblement, el Montgrí és el millor punt per portar a un turista i mostrar-li, resseguint les quatre parets del castell què és i que tenim a l'Empordà. La panoràmica, a vista d'ocell, ens mostra a grans trets tot allò que tenim als dos Empordà, com a futurs guies, el Montgrí és un excel·lent mirador i el nostre millor aliat per fer veure al visitant alguns dels principals recursos que tenim, el mar Mediterrani amb les Illes Medes a tocar de l'Estartit, el curs del riu Ter i la seva desembocadura, els Pirineus, el golf de Roses, els poblets de l'Empordanet que tant fascinaven a l'escriptor Josep Pla...

 

Amb el guiatge d'en Xevi del Museu de la Mediterrània, tot un enamorat de la zona, vam començar "l'escalada" fent petites, però, agraïdes aturades per escoltar les principals característiques de la flora i la fauna del Montgrí. Qui coneix aquesta planta? ens preguntava en Xevi i, tot seguit, una descripció exhaustiva ens servia per conèixer les formes, colors, olors i propietats d'aquelles plantes. Pas a pas, el grup de primer i segon de Turisme de l'institut palafrugellenc avançàvem cap al cim amb aquella empenta que et dóna veure cada vegada més a prop el castell. A punt de fer l'atac, utilitzant l'argot muntanyenc, vam tenir el privilegi d'observar unes simpàtiques cabres salvatges, una excel·lent notícia que ha de servir-nos a tots per a conscienciar-nos que la preservació del medi ambient i dels animals autòctons d'una zona, poden resultar un potencial turístic de primer ordre per a motivar al visitant l'interès de conèixer, en aquest cas, el Montgrí. Després de deixar enrere unes petites capelles vam arribar a un coll de muntanya on s'hi troba la Creu de Santa Caterina, un bon lloc per fer-hi un descans i unes quantes fotografies, tot plegat, un preàmbul i una primera victòria per agafar forces de cares al tram més complicat de muntanya. D'immediat, un munt de ziga-zagues per un camí costerut, estret i rocós ens esperava per conquerir la fortalesa. A l'interior del castell, una escala de cargol situada en una de les torres ens va permetre pujar un xic més amunt i gaudir d'unes vistes meravelloses de la plana de l'Empordà mentre en Xevi, encara amb un alè admirable i sense oferir símptomes de cansament, ens explicava històries fascinants com els saquejos dels pirates o les rivalitats entre el rei Jaume II i els comptes d'Empúries en les inacabables, com encara succeïx avui dia, lluites pel poder. Paisatgísticament, cadascuna de les quatre torres ens oferia una perspectiva diferent, però, igualment fantàstica d'un bocí de Catalunya anomenat Empordà, en definitiva, una excursió que com a estudiants de Turisme, ens va ajudar a conèixer i estimar més el nostre territori.

243 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

Trip to Ireland

Enviat per mcolomer el Dissabte, 17 de Desembre de 2016 a les 10:21

Informacions

 

El dijous 15 de desembre els alumnes de 4t d’ESO i primer de batxillerat gaudeixen d’una actuació de música i dansa irlandesa a càrrec del grup “Los Stompers”. Es tracta d’una activitat on els alumnes contesten un petit qüestionari, segueixen les lletres i participen en cançons i balls.
 

195 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

<   12345678910111213141516171819202131   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972 300323 - Contacteu amb el centre