Ieducació 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

baix RTV 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Aules Virtuals 

Documento sin título

saga 

Documento sin título

Cites 

L'odi és la vergonya del covard

-- Bernard Shaw

Empresa colaboradora 

Trip to Ireland

Enviat per mcolomer el Dissabte, 17 de Desembre de 2016 a les 10:21

Informacions

 

El dijous 15 de desembre els alumnes de 4t d’ESO i primer de batxillerat gaudeixen d’una actuació de música i dansa irlandesa a càrrec del grup “Los Stompers”. Es tracta d’una activitat on els alumnes contesten un petit qüestionari, segueixen les lletres i participen en cançons i balls.
 

230 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Xerrada als alumnes de 2n Batxillerat

Enviat per mcolomer el Dilluns, 12 de Desembre de 2016 a les 17:31

Informacions

 

 Els alumnes de 2n de batxillerat assisteixen, divendres 9 de desembre, a la xerrada de la Mar Casariego, antiga alumna del nostre centre i participant de l'organització SEA SHEPHERD. Ens explica els diferents projectes d'aquesta organització, que s'encarrega de la conservació de la vida marina. Ens parla en concret de la "Operation Milagro", que té com a objectiu salvar la "vaquita marina". un cetaci que només es troba al golf de Califòrnia.
 

 

242 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Visita a la Oficina de Turisme de Palafrugell.

Enviat per mcolomer el Dimecres, 30 de Novembre de 2016 a les 17:34

Informacions

 

El dimecres 16 de novembre de 2017, els alumnes del Cicle Superior de Guia, Assistències i Informació Turística tenen el privilegi de visitar l’Oficina de Turisme de Palafrugell. L'experiència és molt enriquidora i reben un tracte molt agradable per part de les treballadores: Sophie, Clàudia i Ferni. També, reben molta informació que els serà molt útil pels seus estudis. Des de aquí, fem un agraïment a l’Oficina de Turisme de Palafrugell per aquesta dedicació que ens presten.
 


 

298 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Visita al Caixa Fòrum del alumnes CFGS d'Administració i Finances

Enviat per mcolomer el Divendres, 25 de Novembre de 2016 a les 18:12

Informacions

 

El dia 24 de novembre els alumnes de 1r i 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances;, en el marc del mòdul de Recursos Humans i Responsabilitat Social Corporativa, visiten el Caixa Fòrum de Girona per veure l’exposició “My World. Reptes per un món millor”, que reflecteix els principals reptes als que s’enfrontarà la humanitat en els propers anys per contribuir a millorar la vida de les persones i protegir el planeta. L’exposició s’ha fet amb la col·laboració de la Campanya del Mil·lenni de les Nacions Unides.  
 
Per completar la visita gaudeixen de l’exposició “Gènesi. Sebastião Salgado”. Les fotografies de "Gènesi" presenten paisatges, animals i persones allunyades del món modern i aspiren a revelar la bellesa d’aquestes zones i representen un homenatge a la fragilitat d'un planeta que tots tenim el deure de protegir.

 

309 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Setmana de la ciència

Enviat per mcolomer el Dijous, 17 de Novembre de 2016 a les 10:43

Informacions

 

El dia 16 de novembre, a les 11:30 h, tots els nostres alumnes de batxillerat assisteixen a la videoconferència, organitzada pel Departament d'Ensenyament, intitulada La genètica que et menges; del laboratori a l'aula. La conferència va a càrrec de Maria José Aranza, investigadora de l'IRTA al Centre de Recerca Agrigenòmica de Bellaterra (CRAG) i està dedicada a explicar com funciona el procés de millora de varietats vegetals i com els científics i científiques ajuden a obtenir noves varietats.

 

278 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Un alumne de l'INS Baix Empordà guanya el concurs europeu "Jóvenes valores en la cocina"

Enviat per Noèlia el Dimecres, 16 de Novembre de 2016 a les 07:18

Informacions

 

David Martí Aupí, alumne de la primera promoció del CFGS en formació DUAL de direcció de cuina, ha guanyat el concurs europeu "Jóvenes valores en la cocina", organitzat pel Basque Culinary Center i DSS2016 eu. Aquest concurs està destinat a joves cuiners perquè puguin portar a terme les seves propostes gastronòmiques diferencials i posar-les en pràctica en un restaurant pop-up en el mateix Basque Culinary Center. La originalitat, la innovació i la creativitat es posen de manifest en el concurs i en el producte generat.

Aquest alumne ja es troba engegant el projecte al País Basc i estarà en tot moment recolzat pel professorat del centre. L'estada li permetrà mostrar de forma real les il·lusions de tot un llarg període d'aprenentatge.

 
 

Podeu veure la notícia emesa per TV3 al Telenotícies comarques en el següent enllaç: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/un-estudiant-de-palafrugell-guanya-un-premi-europeu/video/5633445/

 

282 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Enviat per Noèlia el Dilluns, 07 de Novembre de 2016 a les 09:02

Informacions

 

Us comuniquem que a partir d'avui dia 7 de novembre, iniciem el procés de renovació del Consell Escolar de l’INS Baix Empordà, que haurà de quedar constituït abans del dia 22 de desembre de 2016.

Les dates principals d'aquest procés són les següents:

  • del 7 al 18 de novembre: termini presentació de candidatures
  • 28 de novembre: eleccions dels sectors ALUMNAT i PAS
  • 29 de novembre: eleccions dels sectors PARES/MARES
  • 30 de novembre: eleccions PROFESSORAT

287 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

L'INS Baix Empordà a les jornades "Noves tendències en el turisme"

Enviat per mcolomer el Dimecres, 26 de Octubre de 2016 a les 14:22

Informacions

 

Els alumnes del CFGS de Guia, informació i Assistències Turístiques de l'INS Baix Empordà de Palafrugell van participar activament en la primera edició d'unes jornades formatives ideades amb la finalitat de saber cap a on es dirigeix el model turístic actual i quines poden ser les noves demandes d'uns clients àvids de quelcom més que el binomi sol i platja.
 

369 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Servei d’Alumnes de l’INS Baix Empordà

Enviat per mcolomer el Dissabte, 15 de Octubre de 2016 a les 07:04

Informacions

 

Els alumnes de cicles de cuina, pastisseria i  serveis en restauració i PTT de cuina de l'INS Baix Empordà, serveixen l'esmorzar i dinar del XIV Simposi de l'Asociación de Museos del Vino de España celebrat al Museu del suro de Plafrugell entre el 5 i el 7 d'octubre.

 

 

 

413 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

Concurs per a la contractació del servei de neteja de l'institut

Enviat per Noèlia el Dijous, 13 de Octubre de 2016 a les 14:18

Informacions

 

S'ha obert el període de presentació de propostes pel concurs de la contractació del servei de neteja per l'any 2017. Per més informació aneu a la pestanya de secretaria apartat negociat de neteja de la nostre web.

 

327 lectures Notícia completa Pàgina per imprimir Crea un document PDF

<   12345678910111213141516171819202122   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972 300323 - Contacteu amb el centre