Ieduca 

Documento sin título

Premis Medi Ambient 

Documento sin título

Erasmus 

Documento sin título

Calendari 

Documento sin título

Agenda 

Documento sin título

Moodle 

Documento sin título

Grup de millora AUDIOVISUALS 

Documento sin título

Blocs i webs de professors 

saga 

Documento sin título

Cites 

El catalÓ Ús un animal que s'enyora

-- Josep Pla

Validaciˇ Heu oblidat la contrasenya?
No teniu compte? Demaneu-ne un

Empresa colaboradora 

Xerrada sobre l'Administraciˇ local i auton˛mica

Enviat per IES el Dimecres, 03 de Maig de 2017 a les 16:26

Informacions

L’alumnat de 1r de Grau Superior d’Administració i Finances adquireix més coneixements sobre els diferents nivells de l’Administració.

El passat dia 20 d’abril de 2017, l’alumnat de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances va tenir l’oportunitat de conèixer més a fons les funcions de les diferents institucions gràcies a la visita de tres ponents.
En primer lloc, el Sr. Albert Gómez Casas, regidor de l’Ajuntament de Palafrugell,  diputat delegat de Noves Tecnologies de la Diputació de Girona i President del Consorci de Vies Verdes.
En segon lloc, el Sr. Carles Salgas Padrosa, com a alcalde de l’Ajuntament de Mont-ras i President del Consell Esportiu del Baix Empordà.
Per últim, la Sra. Begonya Montalban i Vilas, va ser Diputada al Parlament de Catalunya en anteriors legislatures.
Aquesta experiència ha estat una forma d’apropar les administracions al nostre alumnat, per la qual cosa agraïm molt la seva visita.

Fotos a Notícia completa

350 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

VISITA A L'HORT DE L'INSTITUT

Enviat per IES el Dimecres, 03 de Maig de 2017 a les 07:53

Informacions

El passat dimarts, dia 25 d’Abril, els alumnes de 1r d’ESO d’Escoles Verdes de l’institut i els de l’IES Frederic Martí varen  visitar l’hort de l’institut.L’hort ecològic de l’institut, que cuiden els alumnes de 4rt d’ESO, és un terreny  composat per tres bancals, un hivernacle, una barraca, un galliner i el compostador.  Als bancals hi ha plantats vegetals i fruites de temporada. El compostador el cuiden els alumnes de 1r d’ESO, on es llença part de la matèria orgànica que es genera a la cuina del restaurant de l’institut. La visita va anar guiada per una explicació de les fruites i verdures que es cultiven: característiques, època de plantació i de recol·lecció. Aquesta és una de les moltes experiències que hem anat intercanviant amb el grup de 1r d’ESO de l’IES Frederic Martí.

 

 

 

330 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

UNA JORNADA A LA FUNDACIË MONA

Enviat per mcolomer el Dimarts, 04 de Abril de 2017 a les 09:49

Informacions

 

El passat dimarts, 28 de març, l’alumnat de 1r d’ESO va visitar la Fundació Mona per desenvolupar una part del currículum de Ciències Naturals.

La Fundació Mona és un Centre de Rehabilitació de Primats, on ximpanzés i macacos, que han estat artistes, models de publicitat i mascotes, es recuperen dels maltractaments que han rebut i, davant la impossibilitat de retornar-los a llurs llocs d’origen, viuen en la màxima llibertat possible.

Un total de 92 alumnes i professors/es varen gaudir d’una visita guiada a les instal·lacions, una xerrada sobre l’impacte ambiental que s’està generant en l’hàbitat d’aquests ximpanzés i van participar en un joc de rol sobre la problemàtica que comporta el conreu de l’oli de Palma en aquelles zones.

 

 

397 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

FĎRUM DĺESCOLES VERDES

Enviat per mcolomer el Dilluns, 03 de Abril de 2017 a les 16:19

Informacions

 

 

 

El passat dijous, dia 30 de març, 5 alumnes de l’Institut Baix Empordà, de 1r i 2n d’ESO, vàrem assistir al Fòrum d’Escoles Verdes de les Comarques Gironines.

Vàrem participar 22 centres de les comarques del Gironès, Alt Empordà, Baix Empordà, La Selva i el Pla de l’Estany. Un total de 92 alumnes i 41 professors acompanyants vàrem compartir el matí a la Casa de Cultura de Girona.

L’objectiu principal era intercanviar experiències de les accions pel medi ambient que es fan a nivell de centre. També es va sensibilitzar de la importància de respectar i cuidar el medi ambient i de la situació ambiental de les aigües interiors al nostre territori.

  
 Tot plegat, una experiència molt enriquidora tant per l’alumnat com pel professorat assistent.

 

371 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

VIATGE A DUBL═N 1R BATXILLERAT

Enviat per mcolomer el Dilluns, 03 de Abril de 2017 a les 16:05

Informacions

 

Divuit alumnes de primer de batxillerat i dos professors del nostre institut han fet una estada lingüística de sis dies a la ciutat de Dublín. Els alumnes han assistit a classe i s'han allotjat en famílies durant tota l'estada. També han fet diverses excursions i activitats culturals.
 
 Ha estat una experiència molt enriquidora i tots estan molt contents d'haver pogut gaudir d'aquesta oportunitat.

 

381 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

TREBALL DE RECERCA BATXILLERAT

Enviat per mcolomer el Diumenge, 02 de Abril de 2017 a les 21:17

Informacions

 

L’alumna Nathaly Jadan de 1r de Batxillerat ha assistit a una reunió a la Facultat d'Educació i Psicologia de la UdG en que diferents institucions debaten mensualment quins són els indicadors de salut en els joves més idonis. L’activitat s’enmarca en el seu treball de recerca col·laboratiu amb la UdG “Com veuen la salut els joves?” i està codirigida pel Doctor Pere Soler de l’Institut de Recerca Educativa.
 

 

367 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

CREACIË DE POEMES DADAISTES

Enviat per mcolomer el Divendres, 31 de Marš de 2017 a les 07:36

Informacions

 

Els alumnes de 4 ESO A, B i C, des de la matèria de Llengua Castellana i Literatura, tot treballant el Vanguardisme (inicis S. XX) han creat uns poemes dadaistes.
L'alumnat ha muntat a classe les exposicions de les seves creacions dadaistes.
Alumnat de 4t A d'ESO
Alumnat de 4t B d'ESO
Alumnat de 4t C d'ESO
Enhorabona per tanta creativitat!

 

473 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

VI FĎRUM DE TREBALLS DE RECERCA DEL BAIX EMPORD└

Enviat per mcolomer el Divendres, 31 de Marš de 2017 a les 07:15

Informacions

 

 

 El dia 30 de març s'ha celebrat a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro el VI Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà. El Fòrum consisteix en una breu presentació de cada un dels 10 treballs seleccionats, un per cada centre participant, amb l’objectiu que serveixi d’al·licient i exemple per esperonar l’excel·lència de l’alumnat del Baix Empordà. El nostre institut hi ha participat amb la brillant exposició de la Habiba Ahrika, de 2n de batxillerat, que ens ha parlat del seu treball de recerca: La vida dels republicans espanyols al camp de concentració de Mauthausen. Ha estat un treball que ha intentat donar veu a tots aquells que, en la seva lluita contra el feixisme i el nazisme, van perdre la vida i la dignitat en un inframón que els negava des del primer moment la seva condició humana. De retruc, ens ha fet reflexionar sobre l'actual acens dels partits neofeixistes o d'ultradreta a Europa i del fet que, potser sense adonar-nos-en, a poc a poc, anem caient en els mateixos errors del passat.
 
  
Podeu veure un petit vídeo en el següent en llanç: La vida dels republicans espanyols al camp de concentració de Mauthausen.

 

397 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

FEM BULLIR L'OLLA

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Marš de 2017 a les 11:46

Informacions

 

Aquest dimecres, dia 29, tindrà lloc al nostre institut la mostra de plats que per tercer any consecutiu organitza el Consell Comarcal del Baix Empordà dins la campanya Fem Bullir l'Olla. En aquesta campanya es pretén donar a conèixer els productes de l'entorn per tal de fomentar el consum de proximitat. Durant el desenvolupament del concurs es radiarà la tertúlia gastronòmica entre cuiners de la Catalunya nord i gastrònoms i cuiners del nostre entorn.
 

 

339 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

FORMACIË NITRĎGEN

Enviat per mcolomer el Dimarts, 28 de Marš de 2017 a les 11:41

Informacions

 

Grup d’alumnes de CFGS de Direcció de cuina DUAL participant a la jornada formativa sobre l’aplicació del nitrògen líquid a la cuina. El curs va estar impartit per en Xavier Coromina, especialista en aquest tipus d’elaboracions, qui va preparar una àmplia varietat de receptes que sorprenien per la seva espectacularitat.
 

 

348 lectures NotÝcia completa PÓgina per imprimir Crea un document PDF

<   123456789101112131415161718192021222333   >

 
 
Web creada amb PostNuke - Av. Corts Catalanes s/n - 17200 Palafrugell - Tel 972 300323 - Contacteu amb el centre